Belediging van politieman op de Visstraat

10 augustus 2010

DORDRECHT - Op de Visstraat in Dordrecht hebben politiemensen een 34-jarige man uit Dordrecht aangehouden. De agenten reden op maandagavond 9 augustus 2010 bij de Visstraat in Dordrecht. Uit het niets zagen ze plotseling de verdachte die een beledigend gebaar naar de agenten maakte.

Ze spraken de 34-jarige hierop aan. Hij kon zich niet legitimeren. De verdachte werkte niet mee en uitte allerlei bedreigingen. Hierop volgde de aanhouding. Ook in het politiebureau ging de 34-jarige door met diverse beledigingen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.