Drugs in auto op de Botgensstraat

12 augustus 2010

DORDRECHT - Bij een controle heeft de politie drugs in een auto gevonden. De auto stond op dinsdagavond 10 augustus 2010 in de Botgensstraat in Dordrecht. De 33-jarige bestuurder wilde wegrijden.

Agenten controleerden hem en zagen twee stukjes hasj liggen in het voertuig. Bij verder onderzoek kwamen er zes bolletjes en drie gripzakje met vermoedelijk cocaïne tevoorschijn. De politiemensen namen de automobilist mee naar het bureau.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.