Winkeldiefstal mislukt op het Statenplein

12 augustus 2010

DORDRECHT - Agenten hebben twee meisjes aangehouden bij een drogisterij aan het Statenplein in Dordrecht. De twee verdachten probeerden parfum te stelen. Een van de twee scheurde verpakking van het flesje.

Personeel betrapte de verdachten. Die deden vervelend. Een meisje probeerde te bellen en een sigaret op te steken. Ze haalde een telefoon uit haar tas. Een personeelslid verhinderde dat en hierbij beet de verdachte naar het personeelslid. De aangehouden meisjes zijn 15 en 18 jaar.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.