Auto over de kop geslagen op de Galileilaan

13 augustus 2010
Auto over de kop geslagen op de Galileilaan

DORDRECHT - Op vrijdagmiddag 13 augustus heeft op de Galileilaan een eenzijdig ongeval plaatsgehad op de Galileilaan waardoor twee inzittenden gewond raakten. De bestuurster – een 64-jarige vrouw uit Dordrecht – zag vermoedelijk een vluchtheuvel te laat waardoor zij moest corrigeren. Hierdoor schampte ze een boom en sloeg over de kop.

De auto kwam op het dak tot stilstand. De bestuurster wist op eigen kracht uit het voertuig te komen, de bijrijdster – een 42-jarige vrouw – werd door de brandweer uit de auto geholpen. Beide vrouwen werden naar het ziekenhuis gebracht voor onderzoek en zijn inmiddels weer thuis. De verwondingen vielen mee. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.