Onderzoek naar gestolen auto op de Zeedijk

13 augustus 2010

DORDRECHT -  De politie onderzoekt hoe het zit met een auto met Engels kenteken. Vermoedelijk gaat het hierbij om een gestolen voertuig. Agenten controleerden op donderdag 12 augustus 2010 de auto met drie inzittenden op de Zeedijk in Dordrecht.

De bestuurder had geen rijbewijs, geen verzekeringspapieren, geen kentekenbewijs en kon ook het eigendom van het voertuig niet aantonen. Hierop hielden de politiemensen de drie inzittenden aan. De drie verklaarden allemaal iets anders over de auto. De aangehouden verdachten zijn een 20-jarige vrouw en twee mannen van 32 en 44 jaar.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.