Aangehouden na korte achtervolging op het Statenplein

16 augustus 2010

DORDRECHT - Een 37-jarige vrouw uit Dordrecht is in de vroege morgen van zondag 15 augustus door de politie aangehouden in de binnenstad van Dordrecht. De politie kreeg de melding dat een vrouw op het Statenplein op de ruiten van een winkelpui stond te bonzen. Agenten namen poolshoogte maar op dat moment fietste de vrouw net weg. Ze weigerde te stoppen.

Er volgde een korte achtervolging waarbij de vrouw uiteindelijk op de Knolhaven stopte met rennen. De fiets had ze even daarvoor achtergelaten. Ze draaide zich om naar de agenten en liet een mes zien. Daarop werd ze gevorderd dit te laten vallen maar hier gaf ze geen gehoor aan. De vrouw moest worden gepepperd om haar te kunnen aanhouden. Ze verzette zich tegen de aanhouding. De politie zal haar nader horen, ze zit nog vast.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.