Oud-raadslid Diny Koppens columnist bij RTV Dordrecht

16 augustus 2010

DORDRECHT – Diny Koppens, ex-raadslid van Beter voor Dordt (BVD) en Groen Links, wordt columnist bij RTV Dordrecht. Hoofdedacteur Ed Peereboom maakte dit in de maandaguitzending bekend aan het einde van een introductiegesprek.

Diny Koppens nam in maart 2010 afscheid  van de Dordtse gemeentepolitiek. Zij koos voor het kritisch volgen via een eigen weblog van de werkelijkheid van Dordrecht, zoals die bij haar over komt. Daarmee begon Koppens al, toen zij nog meedraaide in de fractie van GroenLinks.

Alhoewel zij op de kandidatenlijst voor de raadsverkiezingen van deze partij stond, is zij niet gaan meedraaien in de fractie, maar koos voor een onafhankelijke columnistenkoers. Op Dordrecht.net zijn al regelmarig haar observaties doorgegeven. Ook RTV Dordrecht kreeg zo belangstelling.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.