Jerry van Rekom doet aan schaakpromotie in Dordrecht

17 augustus 2010

DORDRECHT/SLIEDRECHT - De Sliedrechtse schaker en schrijver Jerry van Rekom (50) is donderdagochtend speciaal te gast in het dienstencentrum De  Klockelaer om aan Sliedrecht schaakpromotie te doen. Schaakclub De klockelaer heeft hem gevraagd aangezien de club Sliedrecht op een grote wijze het 75-jarig bestaan zal vieren. Van Rekom wil daar ook mensen uit Dordrecht bij betrekken.

Sliedrecht is na schaakclub Dordrecht de oudste regionale club.

Jerry van Rekom schreef een aantal boeken over de Leeuw, een speciaal openingssysteem. Leo Jansen speelde die opening voor de eerste keer in 1967 in een wedstrijd van sc. Dordrecht. Inmiddels is er voor de opening en het boek (zeker in de Engelse vertaling) wereldwijde belangstelling.

Schaalcub De Klockelaer organiseert aanstaande donderdagochtend het schaken ook om meer mensen overdag aan het schaken te krijgen.

Meer info: www.schaakmanifestatie.nl en www.tomsschaakboeken.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.