Verdachten met messen aangehouden op de Wijnstraat

17 augustus 2010

DORDRECHT - Agenten van de Politie Zuid-Holland-Zuid hebben op 17 augustus twee mannen uit Turkije en Denemarken aangehouden. Agenten zagen hen midden in de nacht op de Wijnstraat in een auto met een Frans kenteken rijden en besloten hen te controleren. In hun auto werden twee messen aangetroffen.

De twee werden aangehouden op grond van de Wet Wapens en Munitie. In hun auto werd ook een geldbedrag van enkele duizenden euro’s aangetroffen en in beslaggenomen. Mogelijk waren de twee in Nederland om drugs te kopen. De twee zijn voor nader onderzoek ingesloten.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.