Twee aanhoudingen bij vechtpartij aan de Bosboom-Toussaintstraat

07 augustus 2010

DORDRECHT - In de nacht van vrijdag op zaterdag 7 augustus heeft een vechtpartij plaatsgevonden in de Bosboom-Toussaintstraat waarbij twee 26-jarige mannen uit Dordrecht zijn aangehouden. De twee 26-jarigen kregen die nacht ruzie met een 19-jarige man, eveneens uit Dordrecht.

Deze ruzie liep uit op een vechtpartij tussen de drie waarbij de 19-jarige man met een fles op het hoofd geslagen werd. Een 18-jarige man en een 20-jarige man uit Dordrecht kwamen vervolgens tussen het drietal. In het handgemeen dat vervolgens ontstond, stak een van de 26-jarige mannen de 18-jarige man en de 20-jarige man met een scherp voorwerp. De twee raakten hierbij gewond aan nek en rug. 

De politie kwam met diverse eenheden en medewerkers van de Dienst Hondgeleiders ter plaatse om een einde te maken aan de vechtpartij. De twee 26-jarigen zijn vervolgens aangehouden en voor verhoor meegenomen naar het bureau. Een van hen liep tijdens de vechtpartij zelf letsel op, waarvoor hij in het ziekenhuis behandeld moest worden. De 20-jarige man die gestoken was, is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht om zich aan zijn verwondingen te laten behandelen. De ander is op eigen gelegenheid naar de spoedeisende hulp gegaan.

De politie heeft de zaak in onderzoek en vraagt getuigen van de vechtpartij of mensen die meer informatie hebben contact op te nemen via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.