Derde verdachte aangehouden na steekpartij op de Bosboom Toussaintstraat

18 augustus 2010

DORDRECHT - In het onderzoek naar een vechtpartij die in de nacht van vrijdag op zaterdag 7 augustus op de Bosboom-Toussaintstraat plaatsvond, heeft de politie een derde verdachte aangehouden. Het gaat om een 19-jarige man uit Dordrecht die verdacht wordt van betrokkenheid bij het conflict.

Op 7 augustus werden al twee mannen aangehouden. Deze twee 26-jarigen kregen die nacht ruzie met een 19-jarige man, eveneens uit Dordrecht. Deze ruzie liep uit op een vechtpartij tussen de drie waarbij de 19-jarige met een fles op het hoofd geslagen werd. Een 18-jarige man en een 20-jarige man uit Dordrecht kwamen vervolgens tussen het drietal. In het handgemeen dat vervolgens ontstond, stak een van de 26-jarige mannen de 18-jarige man en de 20-jarige man met een scherp voorwerp. De twee raakten hierbij gewond aan nek en rug.

De politie kwam met diverse eenheden en medewerkers van de Dienst Hondgeleiders ter plaatse om een einde te maken aan de vechtpartij. De twee mannen werden vervolgens aangehouden en voor verhoor meegenomen naar het bureau. Een van hen liep tijdens de vechtpartij zelf letsel op, waarvoor hij in het ziekenhuis behandeld moest worden. De 20-jarige man die gestoken was, is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht om zich aan zijn verwondingen te laten behandelen. De ander is op eigen gelegenheid naar de spoedeisende hulp gegaan.

De politie startte direct een onderzoek dat ook na de eerste twee aanhoudingen doorging en leidde tot de derde aanhouding. De 19-jarige verdachte is ingesloten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.