Johan de Wittspeld voor mevrouw G.G.H. van Eck - Smid

18 augustus 2010
Johan de Wittspeld voor mevrouw G.G.H. van Eck - Smid

DORDRECHT - Wethouder H.P.A. Wagemakers reikte op woensdagmiddag 18 augustus 2010 een Johan de Wittspeld uit aan mevrouw G.G.H. van Eck - Smid in de Jachtkamer van het Stadhuis.

De Johan de Wittspeld is toegekend vanwege haar verdiensten voor diverse maatschappelijke organisaties in Dordrecht, zoals de Remonstrantse Gemeente Dordrecht, het Koningin Wilhelmina Fonds Dordrecht, de Nierstichting en de Unie van Vrouwelijke Vrijwilligers, afdeling Dordrecht.

Voor een Johan de Wittspeld kunnen personen worden voorgedragen die zich gedurende een aantal jaren (minimaal 10) op bijzondere wijze en geheel belangeloos hebben ingezet voor de Dordtse samenleving. Toekenning geschiedt door het college van Burgemeester en Wethouders op voorstel van één van zijn leden.

Foto: Paul Schrandt

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.