Wilhelminakerk houdt zondag 5 september open lucht kerkdienst

19 augustus 2010

DORDRECHT -De gemeente rond de Wilhelminakerk wil het nieuwe kerkelijke seizoen op een bijzondere manier beginnen. Op zondag 5 september zal er een open lucht kerkdienst zijn aan de Dubbeldamseweg 362. Dat is bij de familie Ton, die bij de Wilhelminakerk verbonden is.

De dienst zal om 10 uur feestelijk beginnen. Alleen als de omstandigheden zeer ongunstig zijn, wijken de kerkgangers uit naar  het eigen gebouw aan de Blekersdijk. Daarvan zal dan melding worden gedaan de zaterdagavond via de eigen website: www.dewilhelminakerk.nl

Kom met gemakkelijke schoenen en kleren naar de kerkdienst, zo wordt alvast gemeld aan de leden van de PKN-gemeente.  Ds. Ries van der Zouwen zal in de buitendienst voorgaan.

De Wilhelminakerk hoopt door de bijzondere dienst het nieuwe kerkelijke seizoen gelijk een goede zet te geven. Het nieuwe jaarthema houdt ook al rekening met het weer wellicht: Op Hoop van zegen. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.