Merkvervalsing op de Kotterstraat

20 augustus 2010

DORDRECHT - Agenten hebben een 28-jarige vrouw uit Rotterdam aangehouden. Bij de politie kwam op donderdagmiddag 19 augustus 2010 de melding dat er iemand schoenen stond te verkopen vanuit een auto. Politiemensen gingen naar deze melding op de Kotterstraat in Dordrecht. Ze zagen daar inderdaad een auto staan en even later meldde zich de 28-jarige vrouw.

In de kofferbak stonden twaalf dozen met schoenen. De verdachte vertelde dat ze deze via internet had gekocht. Agenten hielden haar aan voor heling. Al snel bleek dat het om ‘nep’ schoenen ging en er dus sprake is van merkvervalsing.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.