Op verdenking van winkeldiefstal aangehouden op het Papeterspad

21 augustus 2010

DORDRECHT -Op zaterdagmorgen 21 augustus omstreeks 06.30 uur is een 33-jarige man uit Dordrecht aangehouden. De man, een bekende van de politie, reed met twee volle plastic vuilniszakken aan het stuur van zijn fiets op het Papeterspad. De man vertelde dat het om tweedehands kleding ging maar dit werd door de agenten in twijfel getrokken.

Bij controle van de zakken bleken er kleding en schoenen met prijskaartjes in te zitten. De politie doet onderzoek naar de herkomst van de kleding en verhoort de verdachte.


Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.