Toezichthouders bedreigd en beledigd op de Dubbeldamseweg Noord: man aangehouden

22 augustus 2010

DORDRECHT - Een 35-jarige man uit Dordrecht is op 21 augustus op de Dubbeldamseweg Noord aangehouden. Hij zag daar twee mensen van de afdeling Toezicht van de gemeente Dordrecht lopen en begon hen zonder aanleiding uit te schelden.

Toen de toezichthouders hem daarop aanspraken, begon hij het  tweetal woordelijk te bedreigen. Het bedreigen en beledigen van mensen met een publieke taak wordt niet geaccepteerd en de politie werd gewaarschuwd. Agenten hielden de man aan en maakten proces verbaal op. Na verhoor is de man weer heengezonden.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.