Verdachten van inbraak aangehouden op de Reeweg Oost

22 augustus 2010

DORDRECHT - Twee jongens van 16 jaar en een man van 20, allen uit Dordrecht, zijn op 22 augustus rond 06.00 uur in hun woonplaats aangehouden. Een alerte getuige belde de politie met de melding dat er bij een fietsenzaak aan de Reeweg Oost een ruit was ingegooid en gaf een goed signalement.

Meerdere agenten snelden er naar toe en op de Balistraat werden drie jongens gezien die aan de beschrijving van de getuige voldeden. Eén van hen werd direct aangehouden.

De andere twee gingen er vandoor, maar konden na een korte achtervolging in de Christiaan de Wethstraat aangehouden worden. Bij hen werden diverse gloednieuwe fietsaccessoires aangetroffen en in beslaggenomen. De drie zijn na verhoor heengezonden.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.