Pan door dubbele ruit gegooid op de van Almondestraat

23 augustus 2010

DORDRECHT - Een 50-jarige man uit Dordrecht is op 22 augustus op de van Almondestraat aangehouden. Hij had daar in zijn bovenwoning ruzie met zijn vrouw en gooide op een gegeven moment een pan door de (dubbele) ruit van zijn woonkamer.

In de beneden gelegen tuin waren op dat moment een aantal mensen aanwezig van die allen glasscherven op zich kregen. Onder hen was een 49-jarige man uit Dordrecht die een snijwond op zijn neus opliep. Het echtpaar leeft al langere tijd in onmin met elkaar, wat geregeld in ruzies ontaardt. De man is ingesloten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.