Dronken man aangehouden op de Borneostraat

24 augustus 2010

DORDRECHT - Een 54-jarige man uit Dordrecht is op 23 augustus om 23.55 uur op de Borneostraat aangehouden. Hij veroorzaakte overlast door te schreeuwen, zijn huis in en uit te lopen en op het dak van zijn woning te klimmen.

De politie is al vaker bij de man geweest vanwege zijn overlastgevend gedrag. De man was kennelijk dronken, wat ook al vaker is gebeurd. Hij is ter ontnuchtering ingesloten en heeft de nacht in de cel doorgebracht.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.