15-jarige bekeurd voor joyriding op de Wieldrechtse Zeedijk

25 augustus 2010

DORDRECHT - Een 15-jarige jongen uit Den Haag is op 24 augustus bekeurd, nadat hij was betrapt op het rijden in een personenauto. Hij had het voertuig van zijn vader weggenomen, zonder dat deze daarvoor toestemming had gegeven.

De jongen was vanuit Den Haag op weg naar zijn Dordtse vriendin, maar raakte de weg kwijt en kwam op de Wieldrechtse Zeedijk terecht. Daar zagen agenten hem rijden en haalden ze hem van de weg. De agenten hebben hem op het station afgezet om met de trein terug naar Den Haag te reizen. Het leek de jongen namelijk geen goed idee om zich door agenten alsnog bij zijn vriendin af te laten zetten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.