Winkeldieven aangehouden voor stelen maxicosi

25 augustus 2010

DORDRECHT - Een 35-jarige man met onbekende woon- of verblijfplaats en een 30-jarige vrouw uit Dordrecht zijn op respectievelijk op 18 en 24 augustus aangehouden. Ze zouden op 22 juli in een winkel in de binnenstad van Dordrecht een maxicosi hebben gestolen door hun eigen gebruikte maxicosi stiekem te verwisselen met een nieuwe uit de winkel en met de nieuwe exemplaar het winkelpand uit te lopen.

Ze lieten echter sporen achter die het voor de politie mogelijk maakte achter de identiteit van het tweetal te komen. Sindsdien stonden beiden gesignaleerd. Beiden zijn in verzekering gesteld.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.