Schepen botsen op Dordtse Kil

27 augustus 2010
Schepen botsen op Dordtse Kil

DORDRECHT - Twee vrachtschepen zijn donderdag bij een botsing beschadigd geraakt op de kruising van de Dordste Kil met het Hollands Diep. De vaartuigen zijn frontaal op elkaar gevaren. Niemand raakte gewond.

De schepen zijn niet lek en kunnen doorvaren, de ene naar Dordrecht, de andere naar Moerdijk. De politie vermoedt dat de botsing is veroorzaakt door een roeruitval op een van de schepen.

Zodra de vaartuigen zijn aangemeerd, stelt de politie een onderzoek in. (bron RTV rijnmond)

foto: Paul Schrandt

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.