Aangehouden voor mishandeling aan het Betlehemplein

28 augustus 2010

DORDRECHT -  Agenten hebben een 25-jarige man uit Dordrecht aangehouden voor mishandeling. Op vrijdagavond 27 augustus 2010 kwam er een melding van een vechtpartij bij een woning op het Bethlehemplein in Dordrecht.

Daar stond een 39-jarige man met een verwonding aan zijn mond. Hij vertelde dat iemand hem had geslagen en gaf een signalement van de verdachte. Politiemensen gingen direct op zoek naar deze verachte en vonden hem op de Spuiboulevard. Waarschijnlijk ging de ruzie om een fiets die de verdachte wilde lenen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.