Aangehouden op rijksweg na aanrijding

29 augustus 2010

DORDRECHT - Op de rijksweg A16 in de buurt van de afslag N3 in Dordrecht hebben agenten twee mannen aangehouden. Op zondagmorgen 29 augustus 2010 kwam de melding dat er een personenauto half op de vluchtstrook stond.

De auto had forse schade aan de voorkant. De melders vertelden dat de twee waarschijnlijk dronken rondliepen. De agenten vonden inderdaad twee mannen van 26 en 27 jaar uit Weert en Alkmaar. Zij waren onder invloed van alcohol. Ze verklaarden dat de auto ermee gestopt was en dat ze ergens anders een aanrijding hadden gehad maar daar waren doorgereden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.