Opening nieuw wijkcentrum Wielwijk

30 augustus 2010

DORDRECHT - Voor het welzijnswerk in de naoorlogse wijk WIELWIJK - een belangrijk bouwproject om in de jaren vijftig van de vorige eeuw de woningnood in Dordrecht op te heffen - is het woensdag een feestdag. Samen met wijkbewoonster mevrouw W. Braat en directeur Woonbron A. Oerlemans opent burgemeester A.A.M. Brok op woensdag 1 september het nieuwe wijkcentrum in Wielwijk aan het Admiraalsplein. Ook wethouder Wijkgericht Werken mevrouw R.E.C. Reynvaan is aanwezig bij de opening.

Om 15.00 uur heet directeur DWO, F. Roebroek, de aanwezigen welkom. Na de officiële opening wordt de naam van het nieuwe centrum bekend gemaakt. Voor die naam is een prijsvraag uitgeschreven. Tot 16.00 uur zijn er diverse sprekers, waaronder oud-wethouder A.T. Kamsteeg. Kamsteeg is nu wethouder in Zwijndrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.