Inbreker aangehouden op de Acaciastraat

30 augustus 2010

DORDRECHT - Een 23-jarige man uit Dordrecht is op 30 augustus rond 07.30 uur op de Acaciastraat aangehouden. Hij zou in meerdere woningen aan de Cypressenlaan hebben ingebroken, waarbij hij bij een van deze inbraken door bewoners overlopen werd.

De inbreker wist weg te vluchten, en liet daarbij een aantal gestolen spullen achter.  De politie werd gebeld en de agenten waren er snel bij. Het spoor leidde naar de naastgelegen Acaciastraat waar de verdachte werd gevonden. Hij is ingesloten en wordt verhoord.

De door de inbreker achtergelaten goederen zijn alle in beslaggenomen en deze gaan zo spoedig mogelijk naar de rechtmatige eigenaars terug.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.