“Oldies” verhuist van Drechtstad FM naar ATOS Radio

30 augustus 2010

DORDRECHT - Het al meer dan 21 jaar bestaande radioprogramma “Oldies” keert vanaf zondag 5 september terug in de ether bij ATOS Radio, de lokale omroep voor Zwijndrecht en Hendrik Ido Ambacht.

Programmamaker Hans Marijs startte in december 1988 het muziekprogramma bij TROM Radio in Dordrecht. Tot vorig jaar augustus was het inmiddels legendarische programma onafgebroken bij de TROM en vervolgens bij Drechtstad FM wekelijks te horen. Onder het motto ´Niet alweer alleen de grootste hits´ draait Hans veel muziek die je niet meer op de landelijke radio hoort. Geregeld zijn er in “Oldies” interviews met bekende artiesten, zoals Spencer Davis en Dave Berry. In het programma is ook aandacht voor muziek uit de regio. De afgelopen jaren zijn specials en documentaires uitgezonden over The Zipps, Heatwave en Cosmic Dealer en Fervid.

“Oldies” is te beluisteren iedere zondag van 13.00 tot 14.00 uur op 106.1 FM en 106.8 FM in de ether en op de kabel in Zwijndrecht en Hendrik Ido Ambacht op 105.9 FM en in Heerjansdam op 107.9 FM.

Ook via internet is het programma te ontvangen op www.atosrtv.nl. Daarop is luisteren op elk gewenst tijdstip mogelijk via “uitzending gemist”.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.