Applestore geopend aan de Bagijnhof

30 augustus 2010
Applestore geopend aan de Bagijnhof

DORDRECHT - Op zaterdag 28 augustus 2010 opende Apple Premium Reseller MacHouse haar winkel in Dordrecht (de 5e winkel in Nederland) aan het Bagijnhof 52. De opening werd verzorgd door wethouder Van den Oever (op de foto rechts). Er was een groot feest met DJ, een band en 2 flogomachines. Zelden werd de opening van een winkel zo enthousiast ontvangen.
 
Interessant is ook het artikel dat iDordt ongeveer 2 weken geleden hierover heeft geschreven, zie: www.idordt.nl/wekbgikz/43-nieuws/534-nieuwe-kerk-op-het-bagijnhof.html
 
Foto: Paul Schrandt

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.