Sterrenburg wil vijftig jarig bestaan in 2016 groots vieren

30 augustus 2010

DORDRECHT -De wijkkrant voor Sterrenburg, de Sterrenburger, haakt alvast in op het vijftig jarig bestaan van de Dordtse wijk in 2016. Iedereen wordt gevraagd alvast mee te denken. 

Al eerder deelde het blad mee, dat de  grote uitbreidingswijk van Dordrecht voor de wijk Stadspolders aan het begin van de jaren zestig van de vorige eeuw op de tekentafels lag. Aan de Eddingtonweg kregen de eerste bewoners in 1966 de sleutels.

(bericht uit wijkkrant):

In 2016 bestaat de wijk Sterrenburg 50 jaar en dat
gaat groots gevierd worden.

Het duurt nog zes jaar voordat het zover is. Toch roepen wij u nu al op om anekdotes, gebeurtenissen of andere bijzonderheden aan ons te laten weten.

Bent u bijvoorbeeld de eerste huisarts ooit in Sterrenburg, heeft u als eerste een bedrijf of winkel geopend, bent u de eerste bewoner of bent u het langste lid van een Sterrenburgse vereniging, meld het ons. Dat kan via een brief, telefoontje of e-mail. In het colofon van de Sterrenburger vindt u nummers en adressen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.