Wisselbeker voor Dordtse NS-stalling

01 september 2010
Wisselbeker voor Dordtse NS-stalling

DORDRECHT - NS Fiets en OV-fiets hecht veel waarde aan de klantvriendelijkheid van hun stallinghouders, en daarom is de 'Stallinghouder van het jaar' geïntoduceerd. Deze prijs werd voor de eerste keer uitgereikt op 1 september door de directeur van de Nederlandse Fietsersbond aan stallinghouder Cees Zwaan en zijn medewerkers van de NS Fietsenstalling in Dordrecht. De wisselbeker zal een jaar lang in de Dordtse stalling prijken tot de uitreiking aan de Stallinghouder van volgend jaar.
 
De NS Fietsenstalling van Dordrecht is verkozen tot de fietsenstalling met de beste service van 2010 door klanten van OV-fiets in een onderzoek van de Fietsersbond. De OV-fietsers hebben de stallinghouders beoordeeld op vriendelijkheid, service en snelheid van afhandeling. Aangezien klanten van OV-fiets overal OV-fietsen huren, kunnen zij goed beoordelen wie de beste service verleent. De Dordtse stallinghouder en zijn medewerkers bleken het meest klantvriendelijk.
 
Foto: Paul Schrandt

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.