Inbrekers aangehouden aan het P.A. de Genestetstraat

01 september 2010

DORDRECHT - Twee mannen van 41 en 47 jaar met onbekende woonplaats zijn op 31 augustus op de P.A. de Genestetstraat aangehouden. Een getuige had glasgerinkel gehoord en liep meteen naar het nabijgelegen politiebureau.

Agenten gingen direct naar de woning toe en hoorden eveneens glasgerinkel. Ze gingen de woning binnen en troffen twee mannen onder een bed verstopt aan. Daar had het tweetal uiteraard geen aannemelijke verklaring voor. Beiden zijn in verzekering gesteld. De bewoners was ten tijde van de inbraak even weg. Hij heeft aangifte gedaan.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.