Twee gewonden bij aanrijding langs de N3

02 september 2010

DORDRECHT - Een 16-jarige bromfietser en een 27-jarige fietsster zijn op 1 september gewond geraakt toen ze op het fietspad langs de N3 met elkaar in botsing kwamen. Beide weggebruikers uit Dordrecht wilden tegelijkertijd een groepje andere fietsers inhalen en botsten tegen elkaar.

De jongen raakte gewond aan zijn elleboog. De vrouw hield een zware hersenschudding aan de botsing over. Beiden moesten naar het ziekenhuis. De jongen mocht na behandeling naar huis, de vrouw moest een nacht overblijven.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.