Parkeercontroleur bespuugd op de Burgemeester de Raadtsingel: vrouw aangehouden

02 september 2010

DORDRECHT - Een 27-jarige vrouw uit Dordrecht is op 1 september op de Burgemeester de Raadtsingel aangehouden. Een medewerker van de afdeling Toezicht van de Gemeente Dordrecht had net een bekeuring wegens foutparkeren uitgeschreven, toen de vrouw er aan kwam.

Ze begon direct een discussie met de parkeercontroleur die erin eindigde dat ze haar vol in haar gezicht spuugde. De vrouw werd direct aangehouden en aan agenten overgedragen. Ze verklaarde in een opwelling te hebben gehandeld. Na haar verhoor mocht ze weer naar huis.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.