Aangehouden na poging diefstal bij het Sumatraplein

06 september 2010

DORDRECHT - Agenten hebben  een 14-jarige jongen uit Dordrecht aangehouden voor een poging diefstal. Een 53-jarige man zag dat iemand bezig was in de buurt van zijn auto. Dat gebeurde op maandag 6 september 2010 net na middernacht bij het Sumatraplein in Dordrecht.

De verdachte probeerde in te breken. De man verstoorde de diefstal en waarschuwde de politie. De verdachte rende weg in de richting van de Oranjelaan. Agenten hielden de 14-jarige daar aan.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.