Man met GSM-jammer aangehouden op de A16

08 september 2010

DORDRECHT - Een 21-jarige man uit Den Haag is op 8 september op het politiebureau aan de Overkampweg aangehouden. Politieagenten hielden hem op de A16 voor een routinecontrole staande. Hij had een op een gsm lijkend apparaatje bij zich dat de agenten in eerste instantie niet konden thuisbrengen.

Daarop namen de agenten de man mee naar het bureau waar bleek dat het om een gsm-jammer ging: een apparaat dat het bellen met mobiele telefoons onmogelijk maakt. Een dergelijk apparaat is verboden, mede omdat het ook het bellen naar 112 onmogelijk maakt. De GSM-jammer is in beslaggenomen en de man is ingesloten.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.