Aangehouden na inrijden op politiemensen op de Prinsenstraat

12 september 2010

DORDRECHT - Een 24-jarige man uit Dordrecht is op de Merwedestraat in Dordrecht aangehouden. Politiemensen gaven de auto waarin de 24-jarige zat een stopteken bij de Prinsenstraat in Dordrecht. Dat was op zondag 12 september 2010 omstreeks 03.15 uur.

De auto reed door richting een agent. Deze bracht zich nog net in veiligheid. Even later vonden politiemensen de auto op de Merwedestraat waar het voertuig tegen een bus en een telefooncel was gebotst. De 24-jarige bestuurder had een te hoog promillage door alcoholgebruik.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.