Bekogeld met stenen op de N3

12 september 2010

DORDRECHT - De politie onderzoekt de vernieling van een auto. Op zondag 12 september 2010 reed een 53-jarige autobestuurder uit Dordrecht rond 02.15 uur onder het viaduct door van de N3 in de richting van de Baanhoekweg in Dordrecht.

Twee jongens gooiden door de gaten in de wanden van het viaduct stenen richting de auto. Hierdoor liep het voertuig schade op aan een koplamp, voorruit en de ruit van een portier. Ook had de bestuurder krassen aan de linkerkant van zijn lichaam. De verdachten liepen weg over het fietspad in de richting van Papendrecht. De politie begon een zoektocht maar vond de twee niet meer. Getuigen die meer weten over deze vernieling kunnen de politie bellen via het nummer 0900-8844 (lokaal tarief).

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.