Opzoek naar bromfietser; ingereden op agent op de Frans Lebretlaan

12 september 2010

DORDRECHT - De politie zoekt een bromfietser die op zaterdagavond 11 september 2010 opzettelijk is ingereden op een politieman. Agenten van het biketeam kwamen de bromfietser voor het eerst tegen op de Brouwersdijk in Dordrecht. Daar reed hij bijna de politiemensen omver.

Een riep nog dat hij moest stoppen maar de brommer reed met hoge snelheid door. De politiemensen gingen achter de verdachte aan maar steeds zag de bromfietser kans te ontsnappen. Uiteindelijk op de Frans Lebretlaan reed de brommer opzettelijk op een agent in. Deze kon de tweewieler nog net ontwijken. Hierna verdween de verdachte.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.