Ruzie in supermarkt aan het Admiraalsplein

12 september 2010

DORDRECHT - Na een ruzie in een supermarkt hebben politiemensen een 28-jarige man uit Dordrecht aangehouden. Hij liep op zaterdagmiddag 11 september 2010 in een supermarkt aan het Admiraalsplein in Dordrecht. In de winkel ontmoette de verdachte iemand waar hij ruzie mee heeft. In de winkel begon een worsteling.

Een personeelslid haalde de twee uit elkaar. Toch pakte de 28-jarige man nog een fles drank en probeerde daar de andere 35-jarige man uit Dordrecht mee te slaan. Het personeelslid pakte deze fles af en zette de verdachte buiten de deur. Daar volgde direct zijn aanhouding.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.