Verdachte met inbrekersgereedschap aangehouden op de Vest

13 september 2010

DORDRECHT - Een 32-jarige man uit Dordrecht is op 13 september om 02.15 uur aangehouden. Agenten zagen hem op de Vest met een hoeveelheid opgerold metaal in zijn handen. Die had hij naar eigen zeggen ergens gevonden.

Bij deze veelpleger werden ook diverse gereedschappen als schroevendraaiers gevonden en hij bleek ook harddrugs bij zich te hebben. Hij had geen aannemelijke verklaring voor het voorhanden hebben van het gereedschap, wat volgens de APV van de gemeente Dordrecht tussen 22.00 en 06.00 uur sowieso verboden is. De man wordt na een nacht cel verhoord.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.