Foto’s uit Stadspolders gezocht

14 september 2010
Foto’s uit Stadspolders gezocht

DORDRECHT - Heeft u opvallende, grappige, mooie of ontroerende foto’s van gebeurtenissen in Stadspolders? Dan roept beeldend kunstenaar Anne Pillen (zie foto) u op om deel te nemen aan het kunstproject Verhalen van Dordrecht. E-mail uw favoriete digitale foto’s naar de Bibliotheek A tot Z en zie deze van 1 oktober t/m 20 november terug in de expositie Foto’s van Stadspolders.

Verhalen van Dordrecht
Op de website www.verhalenvandordrecht.nl staan sinds 1999 verhalen, herinneringen, toekomstbeelden en hedendaagse anekdotes van bewoners en bezoekers van de stad Dordrecht. De website is een levendig archief van belevenissen in Dordrecht en een bijzondere afspiegeling van de Dordtse samenleving. Verhalen van Dordrecht is bedacht door kunstenaar Wapke Feenstra, en wordt al bijna 11 jaar lang ondersteund vanuit het Centrum Beeldende Kunst in Dordrecht. Sinds 2007 voert Anne Pillen het project mede uit en enthousiasmeert zij mensen om een bijdrage te leveren aan het project. In samenwerking met de Bibliotheek A tot Z organiseert zij in vestiging Stadspolders de laatste activiteiten rond Verhalen van Dordrecht.

Foto’s opsturen
Anne Pillen en de Bibliotheek A tot Z nodigen u uit uw favoriete Stadspolders-foto’s op te sturen naar fhuigen@debibliotheekatotz.nl. Vermeld bij uw inzending graag wel naam, titel van de foto, locatie en een korte toelichting.

Schrijfworkshop
Uw foto’s vormen niet alleen de expositie, maar zijn ook inspiratiebron voor deelnemers aan de schrijfworkshop Verhalen van Stadspolders. Deze vindt plaats op 20 november van 13.00 tot 15.00 in de Bibliotheek A tot Z, vestiging Stadspolders. Tijdens deze workshop leert u onder deskundige begeleiding van Bibian Melisse en Anne Pillen een verhaal schrijven over uw belevenissen in Stadspolders. Na afloop kunnen de verhalen geplaatst worden op verhalenvandordrecht.nl en draagt u zo bij aan het verhalenarchief van Dordrecht. Deelname aan de workshop kost € 2,50, aanmelden in vestiging Stadspolders of op debibliotheekatotz.nl.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.