Problemen rond stichting Topschaak Noord-Brabant (up date)

14 september 2010

DORDRECHT - (up date verklaring stichting onderop) Op de schaaksite uit Dordrecht - www.tomsschaakboeken.nl - wordt gemeld dat er grote problemen zijn rond de stichting topschaak Noord-Brabant. Jan Sulman, die ook schaakactief is in Dordrecht en Sliedrecht, is per direct vertrokken als voorzitter van de stichting.

Jan Sulman was voorzitter  van de  stichting, aangezien hij ook voorzitter is van de schaakclub D4 uit Oosterhout. Volgens het bericht op www.tomsschaakboeken.nl zijn de gevolgen voor de schaakwereld ingrijpend onder de Moerdijkbrug.  D4 had een toonaangevend beleid voor de begeleiding van jonge schaaktalenten uit Nederland en België.

De schaaksite www.tomschaakboeken.nl wordt beheerd door Tom van Bokhoven, die het schaaknieuws uit de regio Drechtstreek en van regionale schakers elders volgt. Van Bokhoven geldt als een betrouwbare webmaster en heeft daarom de verklaring van Jan Sulman afgedrukt. Hij bracht al eerder schaakprimeurs.

Op de schaaksite van de vereniging D4 uit Oosterhout wordt nog geen nadere informatie gegeven.

Verklaring Stichting:

Om persoonlijke redenen heeft Jan Sulman onlangs zijn bestuursfunctie binnen de Stichting Topschaak Brabant neergelegd.

Via deze weg willen wij Jan bedanken voor zijn enorme inzet.

Vooral op zijn initiatief is ons project twee jaar geleden gestart en hij heeft zich als geen ander ingezet om de NUVEMA talenten extra kansen te bieden in hun schaakontwikkeling.

Het bestuur.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.