DWO zoekt bemiddelaars voor de VIP's

16 september 2010

DORDRECHT - De VIP's zijn ontwikkelend door DWO Vrijwilligers Vacaturebank. Een VIP (Vrijwilligers Informatie Punt) is een laagdrempelige inloopplek in de wijk voor mensen die vrijwilligerswerk zoeken. Momenteel zijn er 3 VIP's, namelijk in het centrum, Crabbehof en Oud-Krispijn. Nog dit jaar worden er VIP's geopend in Stadspolders, Sterrenburg en Nieuw-Krispijn.

Het VIP werkt met inloopuren die bemenst worden door vrijwilligers. Een vrijwillige bemiddelaar weet namelijk het beste wat er speelt in de wijk en in de stad, kent de buurtbewoners en organisaties of vindt het leuk om zich hier in te verdiepen. Verder staat de vrijwilliger de buurtbewoners op een laagdrempelige manier te woord en kan deze bemiddelen naar een geschikte vrijwilligersklus.

De VIP's zijn volop in ontwikkeling. Er komen steeds meer locaties bij en buurtbewoners en organisaties weten de VIP's steeds beter te vinden. Daarom zoekt de Vrijwilligers Vacaturebank met spoed nieuwe vrijwilligers die het leuk vinden om als bemiddelaar aan de slag te gaan en die het eventueel leuk vinden om mee te denken over de organisatie van de VIP's. Wilt u meer informatie over deze uitdagende vrijwilligersjob? Kijk op de website www.vrijwilligoppad.nl. U kunt ook bellen naar 078-6481888 of mailen naar algemeen@pad.dwo.nl.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.