Man spuugt cassiere in het gezicht aan het Admiraalsplein

19 september 2010

DORDRECHT - Een 32-jarige inwoner van Zwijndrecht is zaterdagmiddag 18 september door de politie aangehouden omdat hij even daarvoor een 50-jarige caissière in het gezicht had gespuugd. De man was het niet eens met het beleid van de supermarkt, gevestigd aan het Admiraalsplein, om alle te kopen spullen op de lopende band te leggen en weigerde mee te werken.

Hierop volgde beledigingen in de richting van de caissière waarna hij haar in het gezicht spuugde. De politie heeft de man meegenomen naar het bureau en ingesloten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.