Diverse aanhoudingen en bekeuringen bij controles op de A16

22 september 2010

DORDRECHT - Controles op de A16 door onder meer agenten van de Politie Zuid-Holland-Zuid, de Politie Rotterdam-Rijnmond en het KLPD hebben meerdere aanhoudingen opgeleverd. In de avond en nacht van 21 op 22 september werden diverse automobilisten gecontroleerd.

24 bekeuringen werden uitgeschreven voor onder meer te hard rijden, niet hands free bellen en op de vluchtstrook rijden. Vijf Fransmannen van 20 tot 24 jaar reden samen in één auto op de A16 richting Breda. Doordat ze dat met zo’n 190 km/uur deden, werden ze aan de kant gezet. Bij hen werd in totaal 150 gram hennep en enkele tientallen grammen hasj aangetroffen en in beslaggenomen. Ze zijn ingesloten en worden verhoord.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.