Doorgedraaide belg aangehouden op Centraal Station

22 september 2010

DORDRECHT - Een 19-jarige man uit België is op 21 september op het Centraal Station aangehouden. Hij zou in een trein vernielingen hebben aangericht en door het lint gaan. NS-personeel zette hem in Dordrecht de trein uit en droeg hem over aan de politie.

De man was wel bij bewustzijn, maar volstrekt niet aanspreekbaar. Omdat hij mogelijk iets mankeerde of onder invloed was, werd er een ambulance bijgehaald, maar in het ziekenhuis werd niets bijzonders gevonden. Daarop kon de man in de loop van de avond alsnog naar het politiebureau overgebracht. Daar werd hij overgedragen aan de Spoorwegpolitie, die een poging zal doen hem alsnog te verhoren.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.