Jubilerende ondernemers Dordrecht in zonnetje gezet

23 september 2010

DORDRECHT - Tijdens een feestelijke bijeenkomst in het Oude Stadshuis heeft wethouder Ferdinand van den Oever voor de derde keer jubilerende ondernemers in het zonnetje gezet. Dit jaar zijn er ruim 150 jubilerende ondernemers die 25, 40, 50, 75, 100 en 125 jaar ondernemen in Dordrecht.

De wethouder opende de avond feestelijk door gezamenlijk met champagne te proosten op de 41 aanwezige jubilerende ondernemers. “Wij zijn trots op onze ondernemers, want Dordrecht kent een actief en betrokken bedrijfsleven. En het is natuurlijk bijzonder als een ondernemer al 25, 40, 50, 75, 100 of zelfs 125 jaar in Dordrecht onderneemt. Zeker in dit tijdsgewricht”, aldus Van den Oever.

De gemeente vindt het ondernemersklimaat en vestigingsklimaat van de stad belangrijk. Aan de basis daarvan staan bedrijven die al jaren ondernemen. De stad heeft deze ondernemers met al hun jaren ondernemerservaring ook hard nodig om samen een krachtig en sterk ondernemersklimaat voor Dordrecht te behouden en waar nodig te verbeteren. Van den Oever: “Er gaat altijd veel aandacht naar startende ondernemers, maar we mogen niet uit het oog verliezen dat ook de bedrijven die al jaren bestaan belangrijk zijn voor de economie. De maatschappelijke rol van deze bedrijven is van groot belang en kan dienen als voorbeeld”.

De jubileumavond ontstond omdat de wethouder aandacht wil besteden aan de jubilarissen, maar niet ieder bedrijf in een jubileumjaar kan bezoeken. Met deze bijeenkomst wil de gemeente haar waardering richting haar bedrijfsleven uitspreken. De sfeer van de bijeenkomst was stijlvol en vooral persoonlijk. De wethouder heeft elke gast persoonlijk gefeliciteerd en tevens een cadeau uitgereikt. Jubilaris Geka Bouw, 125 jaar actief vanuit Dordrecht, bedankte de gemeente voor het initiatief van de avond.

Preegstempel
Het cadeau, een preegstempel, geeft extra cachet aan briefpapier, nota of envelop. In de afdruk staat het aantal jaren dat het bedrijf jubileert, met het logo van Dordrecht en de tekst: ‘… jaar ondernemen in Dordrecht’.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.