Mannen met vuurwapen aangehouden op de Colijnstraat

23 september 2010

DORDRECHT - Een 25-jarige man uit Dordrecht is op 22 september om ± 21.00 uur op de Colijnstraat aangehouden. Een agent zag hem buiten staan en iets wegmoffelen. Bij controle bleek het om een vuurwapen te gaan.

De man was in gezelschap van een 23-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Beiden werden aangehouden en voor de nacht ingesloten en het wapen is in beslaggenomen. De verdachten worden verhoord.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.