Woning aan de Nieuwe Hilstraat geheel uitgebrand

23 september 2010
Woning aan de Nieuwe Hilstraat geheel uitgebrand

DORDRECHT - Een uitslaande brand heeft voor forse schade aan twee woningen aan de Nieuwe Hilstraat gezorgd. De bewoonster van een benedenwoning had naar huis op 23 september maar korte tijd verlaten toen de brand uitbrak. De vlammen sloegen al snel over naar de etages erboven. De eerste verdieping was leeg, maar op de tweede verdieping lagen twee bewoners te slapen. Zij konden hun woning tijdig verlaten. Niemand raakte gewond. Alle etages liepen forse schade op en het is de vraag of de bewoners er überhaupt nog in kunnen. De brand begon op de begane grond op een plek waar een lampje brandde. Mogelijk ontstond de brand door oververhitting of kortsluiting. Brandstichting wordt uitsloten.

Foto's: Rob van der Woude

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.