Raadsleden Beter voor Dordt tekenen handvest mededogen

24 september 2010

DORDRECHT -De eerste gemeenteraadsleden van Dordrecht hebben op de site van centrum de Buitenwacht het handvest mededogen getekend. David Schalcken en Ad van Wensen van Beter van Dordt (BVD) vertoeven inmiddels in het gezelschap van een groeiend aantal mensen, dat mededogen onderschrijft.

De Buitenwacht heeft het woord als missie, houding en doel geadopteerd in overleg met het Platform dak- en thuislozen.

De hoop is dat de  aandacht voor mededogen in de stad vverder zal groeien.

Mee tekenen kan op de siste van de Buitenwacht.

Info over mededogen is te vinden door op google mededogen en Buitenwacht in te tikken.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.